Nagradni natečaj “Les za »vse«”

Natečaj razpisuje Oddelek za lesarstvo Biotehniške fakultete Univerze v Ljubljani. Namenjen je promociji lesenih izdelkov, ki so delo srednješolcev.

Tema natečaja je lesen nakit, lesen pripomoček v kuhinji, delavnici ali pri športu ali lesen elektrificiran pripomoček.

Na natečaju lahko sodeluje vsak srednješolec, ki naredi izdelek, ki pokriva temo natečaja.

Avtor svoj izdelek fotografira in fotografijo skupaj z izjavo o sodelovanju na natečaju pošlje na e-naslov natečaja, les.natecaj@bf.uni-lj.si.

Fotografija: datoteka z imenom »SŠ ImeŠole-Avtor.jpg« (poglejte primer v priponki), velikost fotografije A4, ležeči format, min. 300 dpi

Izjava:  datoteka z imenom »SŠ ImeŠole-Avtor.pdf« (poglejte primer v priponki), izjava mora biti podpisana z elektronskim podpisom šole ali pa skenirana z žigom in podpisom.

Natečaj se zaključi 1. 11. 2020, ob 10. uri.

Kriteriji ocenjevanja:

Kakovost izdelave oz. izvedba do 5 točk
Oblika oz. design do 5 točk
Inovativnost do 5 točk
Fotografija do 5 točk

Nagrajeni bodo najbolje ocenjeni izdelki v vsaki posamezni kategoriji. Podelitev nagrad bo potekala 13. 11. 2020 na sejmu Ambient 2020, na razstavnem prostoru Oddelka za lesarstvo. Najboljši izdelki po mnenju strokovne komisije bodo predstavljeni tudi na prireditvi Čar lesa, v Cankarjevem domu, spomladi 2021. Fotografije vseh izdelkov bodo objavljene v e-katalogu natečaja, na Facebook strani Oddelka za lesarstvo. V obliki fotogalerije se bodo slike na sejmu Ambient 2020 predvajale na zaslonu na razstavnem prostoru Oddelka za lesarstvo. Vsi sodelujoči po e-pošti prejmejo e-katalog in priznanje za sodelovanje na natečaju.

© 2018 Zavod sv. Stanislava. Vse pravice pridržane.