Govorilne ure in roditeljski sestanek za starše dijakov Škofijske klasične gimnazije

Roditeljski sestanek in govorilne ure bodo potekale v torek, 11. maja 2021, po naslednji časovnici:
16.00–17.00: roditeljski sestanek (srečanje vseh staršev oddelka z razrednikom)
17.00–19.00: govorilne ure (individualni pogovor s posameznimi učitelji ali razrednikom)

V tem tednu boste starši po elektronski pošti prejeli tabelo s povezavami, preko katerih boste lahko v tabeli vseh profesorjev za posameznega od njih predhodno rezervirali natančen termin za govorilno uro in našli tudi že povezavo za vstop v videosestanek s profesorjem preko aplikacije Microsoft Teams.

Prav tako boste starši prejeli povezavo na roditeljski sestanek. Starši dijakov 4. letnika boste prejeli tudi povezavo na krajše 15-minutno srečanje z ravnateljem (ob 15.45), kjer vas bom ob zaključku šolanja vaših otrok nagovoril in podal še nekaj informacij ob zaključevanju šolskega leta in izvedbi mature.

V torek, 11. maja, bodo organizirane govorilne ure in roditeljski sestanek za celotno šolo, še vedno pa velja, da se starši tudi sicer lahko kadarkoli povežete z razrednikom ali učitelji tako, da jim po elektronski pošti pošljete vprašanje ali pa se predhodno dogovorite za pogovor bodisi preko telefona ali na kateri drugi izvedljiv način. Enako velja tudi za šolsko svetovalno službo. Vse kontaktne podatke najdete na spletni strani Škofijske klasične gimnazije.

© 2018 Zavod sv. Stanislava. Vse pravice pridržane.