Informacije za dijake, ki niso bili sprejeti na ŠKG

Nove informacije o prijavi v 2. krog za kandidate, ki niso bili sprejeti na ŠKG v šolskem letu 2017/18

Kandidati, ki niste bili sprejeti na Škofijsko klasično gimnazijo, se zglasite v PONEDELJEK, 26. 6. 2017, ob 9. uri v 2. C razredu, kjer boste oddali svojo prijavo za 2. krog vpisa na srednje šole, ki imajo še prosta mesta.

Navodila za prijavo v 2. krogu:

Spodaj se nahaja obrazec za prijavo v 2. krogu, seznam srednjih šol, ki imajo prosta mesta v 2. krogu, pa se nahaja na naslednji povezavi:

http://www.mizs.gov.si/si/delovna_podrocja/direktorat_za_srednje_in_visje_solstvo_ter_izobrazevanje_odraslih/srednjesolsko_izobrazevanje/vpis_v_srednje_sole/ (glej naslov Omejitev vpisa; POZOR: seznam se bo do petka, 23. 6., še spreminjal!). Izmed srednjih šol, ki imajo še prosta mesta, lahko izberete do 10 srednjih šol, na katere bi se želeli vpisati v 2. krogu, in jih po prioritetnem vrstnem redu vpišite na priloženi obrazec za prijavo. Izpolnjen obrazec prinesete v PONEDELJEK, 26. 6., s seboj. V pomoč pri izboru srednjih šol vam je lahko tudi objava spodnjih mej 1. kroga izbirnega postopka na šolah, ki so imele omejitev vpisa za šolsko leto 2017/18, in bodo objavljene na naslednji spletni strani: http://www.mizs.gov.si/si/delovna_podrocja/direktorat_za_srednje_in_visje_solstvo_ter_izobrazevanje_odraslih/srednjesolsko_izobrazevanje/vpis_v_srednje_sole/ (glej naslov Omejitev vpisa).

 

V kolikor boste imeli težave pri izboru šol ali rangiranju šol, se boste lahko o tem v ponedeljek posvetovali z našo svetovalno delavko.

 

Na katero šolo ste sprejeti v 2. krogu, boste izvedeli predvidoma v petek, 30. 6. 2017, na telefonski 01 58 22 200 ali pri svetovalni delavki Maji Turšič na tel. št. 01 58 22 210. Takoj po seznanitvi pokličite svetovalno službo šole, na katero ste sprejeti, kjer boste dobili navodila za vpis.

 

Pripravila: Maja Turšič, univ. dipl. psih. (svetovalna delavka)

 

NavodilaTabela_za_rangiranje2017-1

© 2018 Zavod sv. Stanislava. Vse pravice pridržane.

Zavod sv. Stanislava Skip to content