Povratek dijakov 1., 2. in 3. letnika

Od ponedeljka, 8. marca, se bo pouk za dijake 1., 2. in 3. letnika začel izvajati po modelu C, ki določa, da izmenično z menjavami vsak teden šolo obiskuje polovica oddelkov, druga polovica pa šolanje opravlja od doma. Dijaki 4. letnika imajo ves čas pouk v šoli.

Poleg dijakov 4. letnika bodo imeli prihodnji teden, od 8. do 12. marca, pouk V ŠOLI vsi razredi 1. letnika ter 2. B, 2. Č in 2. E. OD DOMA se bodo prihodnji teden še vedno šolali vsi razredi 3. letnika ter 2. A, 2. C in 2. D.

Teden kasneje, od 15. do 19. marca, pa se oblika pouka za dijake 1., 2. in 3. letnika zamenja. V tednu, ko bodo imeli razredi pouk v šoli, bodo profesorji pouk na daljavo izvajali samo za razrede, ki bodo imeli pouk od doma.

V šolo se vračajo celotni razredi, pri čemer bo vsak razred t. i. mehurček, razen izjem ob mešanju skupin pri izbirnih maturitetnih predmetih v 4. letniku in pri deljenem pouku psihologije in filozofije v 3. in 4. letniku.

Dijaki, ki bivajo v dijaškem domu in bodo imeli naslednji teden pouk v šoli (1. in 4. letnik, 2. B, 2. Č in 2. E), se bodo vanj lahko naselili že to nedeljo zvečer.

Dijaki, ki se prihodnji teden po dolgem času vračajo v šolo, bodo s poukom ta ponedeljek izjemoma začeli ob 8.30, in sicer z daljšo razredno uro s svojim razrednikom. Po glavnem odmoru, ko bodo v svojem razredu pomalicali (v ponedeljek bo pripravljena malica za vse), bodo imeli od 4. šolske ure naprej pouk po urniku.

Vse dodatne informacije o zaščitnem ravnanju, o malici ter drugih protokolih vračanja v šolo in posodobljenem hišnem redu bodo dijaki, ki se vračajo v šolo prihodnji teden, prejeli na svoj šolski elektronski naslov.  Za dijake 2. A, 2. C in 2. D in za dijake 3. letnika se prihodnji teden še nič ne spreminja, zato boste vse informacije glede povratka v šolo in vsega, kar morate pri tem vedeti, prejeli v prihodnjem tednu.

Dobrodošli nazaj!

© 2018 Zavod sv. Stanislava. Vse pravice pridržane.

Zavod sv. Stanislava Skip to content