Predstavitev Dijaške organizacije Slovenije in Dijaške skupnosti Ljubljana

Danes sta nas v okviru predstavitev po šolah obiskala predsednik Dijaške organizacije Slovenije Simon Trusshevich in predsednik Dijaške skupnosti Ljubljana Majk Zupančič. Predstavitev obeh organizacij sta opravila z namenom dodatne promocije med dijaki.

Srečanja v naši dvorani so se udeležili predsedniki vseh razredov ter tisti, ki jih zanima delovanje omenjenih organizacij in sodelovanje pri njunih različnih aktivnostih. V tem šolskem letu je v Dijaški skupnosti Ljubljana dejavna tudi naša dijakinja 3. letnika Brigita Drenik, ki je z našo dijaško skupnostjo pomagala organizirati to srečanje. Tudi v preteklosti smo kot šola po besedah predsednika Trusshevicha zelo dobro sodelovali, kar se trenutno kaže v tem, da kar naša dva nekdanja dijaka, Tjaž Črnčec in Kristijan Briški, kot študentska predstavnika skrbita za delovanje obeh omenjenih organizacij.

Predstavitev je minila v sproščenem vzdušju in prepričan sem, da bo po pridobljenih informacijah sodelovanje naše šole bodisi v organih dijaških organizacij ali pa preprosto na dejavnostih in projektih še boljše.

Tadej Rifel, mentor DS

© 2018 Zavod sv. Stanislava. Vse pravice pridržane.

Zavod sv. Stanislava Skip to content