Študijski dan na ŠKG

V sredo, 18. 1., je na gimnaziji potekal študijski dan, na katerem so se predstavile različne fakultete in študijski programi.

20170118_Predstavitev_fakultet-035

Za nekatere naše dijake se čas šolanja na Škofijski klasični gimnaziji bliža koncu. Kmalu se bodo morali odločiti, kje nadaljevati svojo izobraževalno pot. Ker ta odločitev res ni enostavna, smo za dijake v sredo, 18. 1., organizirali študijski dan, na katerem so se predstavile različne fakultete in študijski programi.

Med glavnim odmorom so študentje študentskega društva Megaron pripravili študijsko megatržnico, na kateri so predstavili okoli 25 različnih fakultet in študijskih programov.

Megatržnice se je udeležilo mnogo dijakov, predvsem, 3. in 4. letnika, ki so z zanimanjem spraševali svoje starejše kolege o njihovih študentskih izkušnjah.

Megatržnici so sledile predstavitve fakultet za dijake 3. in 4. letnika. Predstavniki 16 fakultet so dijakom predstavili več kot 25 študijskih programov.

Ob koncu se želim zahvaliti vsem, ki so sodelovali na tednu poklicev – našim bivšim dijakom, predstavnikom posameznih fakultet in sodelavcem.

 

Ljubljana, 25. 1. 2017

Poročilo pripravila: Maja Turšič, šolska svetovalna delavka

 

 

© 2018 Zavod sv. Stanislava. Vse pravice pridržane.

Zavod sv. Stanislava Skip to content