Zaključni koncert Maksi veselje

Pevke in pevci Dekliškega zbora 1. letnika, Fantovskega zbora 1. letnika, (Z)Mešanega zbora ter Vokalne skupine ŠKG smo pred dvema tednoma na Zaključnem koncertu vsem zbranim poslušalcem v športni dvorani OŠ Alojzija Šuštarja nasuli maksi veselja. 😊

Večer smo otvorili pevci (Z)Mešanega zbora z dirigentko Marjetko Kozmus. Ko smo še zadnjič letos skupaj zapeli, so se od nas poslovili maturanti. Pojoč so obudili spomine na letošnjo turnejo v Švico, nato pa nas presenetili še s kratkim odlomkom iz muzikala Hamilton, ki so ga zmešanci na oder postavili pred dvema letoma.

Seveda sta maksimalno navdušila tudi Fantovski in Dekliški zbor 1. letnika pod vodstvom Tineta Beca in Marjetke Kozmus. Premierno se je predstavila še nova glasbena zasedba, Vokalna skupina ŠKG, ki jo letos sestavlja le 16 pevcev. Pod vodstvom Miha Zupanca Kovača so zapeli zelo samozavestno.

Koncert je zaključilo vseh 240 pevcev, ki smo ob spremljavi godalnega orkestra in banda zapeli šest Privškovih popevk.

Bil je vesel in navdihujoč večer, zmešanci pa se že veselimo jeseni, novih pevk in pevcev, ki se nam bodo pridružili, ter muzikala, ki ga bomo vneto vadili, da vas navdušimo naslednjo pomlad!

Neža Kuzma, 2. a

© 2018 Zavod sv. Stanislava. Vse pravice pridržane.

Zavod sv. Stanislava Skip to content