Slovo bodočih šolarjev

V sredo, 17. 6., je bil za najstarejše otroke iz vrtca poseben dan – dan slovesa od vrtčevskih prijateljev, vzgojiteljic, ge. ravnateljice in g. kaplana Martina.

V slovesnem sprevodu so ponosni in veseli zakorakali v zavodsko cerkev, kjer so g. direktor Tone, g. kaplan Gregor in g. kaplan Martin v zahvalo za vsa leta, ki so jih otroci preživeli v vrtcu, darovali sveto mašo. Ob koncu maše so se ga. ravnateljica, g. direktor in g. kaplan od vsakega otroka posebej poslovili, vzgojiteljice pa so otrokom podarile darila v spomin na vrtec.
Otroci so starše razveselili tudi z nastopom. Glasno, razločno in z veselim srcem so zapeli himno vrtca in pokazali, da so zares dovolj veliki in pogumni, da jeseni sedejo v šolske klopi.
Po maši smo si vsi skupaj ogledali v video strnjene spomine na vrtec, ki jih v sebi nosijo bodoči prvošolci, ter likovno razstavo na temo “Z mislimi pri šoli”. Z druženjem ob sladkih dobrotah in zahvalah staršev smo prijeten dogodek pripeljali h koncu ter šolarjem pomahali v slovo.

© 2018 Zavod sv. Stanislava. Vse pravice pridržane.

Zavod sv. Stanislava Skip to content