Vrtec

Velikonočni izlet

V sredo, 24. 4. 2019, smo se z otroki skupin Bobek in barčica, Vidkova srajčica, Peter Klepec in Mojca Pokrajculja odpravili na izlet.

Veliki teden v Vrtcu Dobrega pastirja

Naj spregovorijo otroci:

Adoracija

V sredo, 17. 4. 2019, smo se odpravili v gimnazijsko kapelo, kjer smo obiskali in počastili Jezusa. Gospod kaplan nam je povedal nekaj besed o Jezusu, nato pa smo skupaj še zapeli.

Velikonočno voščilo

Želimo vam, da bi se v praznovanju velike noči vsaj za delček odstrla skrivnost življenja. Naj vam praznovanje podari upanje in veselje. In ponesite ga svojim bližnjim.

Nova razstava v vrtcu – “Pot knjige”

V vrtcu gostimo razstavo Javne agencije za knjigo RS. Vabljeni k ogledu!

Pred cvetno nedeljo

V petek pred cvetno nedeljo so nas tudi v tem šolskem letu obiskali dedki, babice, mamice in očki, ki so nam pomagali splesti butarice, opresnike, begance ...

Korak za korakom se pripravljamo na praznike

V tednu od 8. do 12. aprila so otroci spoznavali postni čas na malo drugačen način.

Čarobna narava

V tednu od 1. 4. do 5. 4. 2019 smo v Vrtcu Dobrega pastirja raziskovali, opazovali, preizkušali, dokazovali, tehtali, merili, ustvarjali, se gibali ...

Grkinja Maria na obisku v vrtcu

V preteklem tednu nas je v okviru izmenjave obiskala Grkinja Maria.

“Dobrodelna kavica” – akcija vrtčevskih staršev

V četrtek, 4. aprila, je na vrtčevskem hodniku "dišalo" po kavi. Pa ne navadni, temveč prav posebni, ki ne dene dobro le tistemu, ki jo popije, temveč tudi tistemu, za kogar je popita in darovana. Predstavniki staršev v svetu staršev so organizirali postno akcijo, s katero so, ob prijetnem klepetu ob kavi, zbirali sredstva za vrtčevske družine, ki potrebujejo pomoč.

© 2018 Zavod sv. Stanislava. Vse pravice pridržane.