50. Državno tekmovanje TEMSIG v disciplini ORGLE

V ponedeljek, 7. junija, in v torek, 8. junija 2021, je v Glasbeni šoli v Zavodu sv. Stanislava potekalo 50. Tekmovanje mladih glasbenikov Republike Slovenije v disciplini orgle.

REZULTATI TEKMOVANJA

Spoštovani tekmovalci in mentorji,

dobrodošli na tekmovanju v Glasbeni šoli v Zavodu sv. Stanislava!
Ob prihodu se oglasite na info točki v zbornici glasbene šole, kjer boste prejeli tekmovalno knjižico in vodo.
Kregarjeve galerije 1, 2 in 3 bodo na voljo za garderobo, uigravanje na klavirju in čakanje na tekmovanje. Na vratih teh galerij je izobešen seznam s priimkom tekmovalca. Pred vsako etapo bo v skladu z urnikom tekmovanja potekalo tudi kratko uigravanje na orglah. Za vsako uigravanje in tekmovalni nastop vas bo v galerijo prišel iskat vodič, zato prosimo, da ste ob svojem času pripravljeni v vam dodeljeni galeriji oz. v neposredni bližini, da vas ne bomo iskali.

Kregarjeva galerija 1 je namenjena individualni umiritvi in uigravanju zadnjih 15 minut pred tekmovalnim nastopom. Vstop v Kregarjevo galerijo je mogoč le, ko jo zapušča predhodni tekmovalec. Po vašem tekmovalnem nastopu udeležence vljudno prosimo za obzirnost do vseh, ki še niso tekmovali.

Vljudno prosimo tudi, da se v zavodu zadržujete zgolj v času uigravanja in tekmovanja vaše kategorije, po objavi rezultatov pa zavod zapustite. Spremljanje tekmovanja v cerkvi sv. Stanislava razen za mentorje žal ne bo mogoče.

Takoj po skupnem zaključku tekmovanja bo vsem tekmovalcem na voljo video pogovor s člani žirije. Pogovori se pričnejo v ponedeljek ob 19.40 (za vse, ki se ne uvrstijo v 2. etapo), v torek pa ob 20.00. Tekmovalci boste počakali v »čakalnici« na povezavi, dokler vas član komisije ne spusti v sejo. Načelni vrstni red je od najmlajše do najstarejše kategorije. Povezavo na pogovor ste tekmovalci in mentorji prejeli po elektronski pošti. Povezava je dostopna tudi TUKAJ.

Žiranti, mentorji in korepetitorji, ki se bodo udeležili 50. tekmovanja TEMSIG, morajo ob vstopu v šolo, kjer poteka tekmovanje, imeti pri sebi negativni PCR ali HAG test, ki ni starejši od 48 ur. Tisti, ki so bili bodisi cepljeni proti covidu-19 ali pa so covid-19 preboleli pred manj kot šestimi meseci, naj imajo s seboj potrdilo o cepljenju oz. prebolelem covidu-19. Navedena dokazila veljajo kot ustrezni dokument v primeru inšpekcijskega nadzora. Upoštevati je treba tudi Odlok o začasnih ukrepih za zmanjšanje tveganja okužbe in širjenja okužbe z virusom SARS-CoV-2 (nošenje mask v zaprtih prostorih, ustrezna razdalja, higiena rok …).

Želimo vam uspešno tekmovanje in vas prisrčno pozdravljamo!
Glasbena šola v Zavodu sv. Stanislava – organizacijski odbor

 

© 2018 Zavod sv. Stanislava. Vse pravice pridržane.

Zavod sv. Stanislava Skip to content