Slovo od maturantov JDD

V nedeljo, 14. maja 2017, smo se še zadnjič skupaj srečali maturanti, njihovi starši, bratje in sestre ter zaposleni. V prijetnem druženju smo podoživeli minula štiri leta in predvsem maturantom zaželeli srečne korake na poti v življenje.

Dijaki 1. in 8. vzgojne skupine, starši, bratje in sestre ter ostali smo se zbrali ob 17. uri k zahvalni sveti maši v cerkvi sv. Stanislava. S programom smo nadaljevali v dvorani Matije Tomca, kjer je g. direktor Roman Globokar maturantom podelil priznanja in pohvale. Zaključili smo z večerjo in prijetnim druženjem v domski jedilnici.

Na poti, ki so jo maturantje prehodil do sedaj, je zagotovo že veliko uresničenih sanj. Sedaj so se jim izpolnile še ene, za katere jim vzgojiteljici želiva, da jih bodo znali izkoristiti in jim bodo dobro služile v prihodnosti. Predvsem pa jim želiva, da še naprej sledijo svojim sanjam, na lovu za njimi pa naj jih spremljajo sreča, pogum, vera vase in vztrajnost ter na koncu tudi zadovoljstvo ob njihovi uresničitvi. Ob tem pa naj se priporočijo tudi Njemu, ki je bil, je in bo vedno z njimi.

In ne pozabite: »Vse naše sanje se lahko uresničijo, če smo le dovolj pogumni, da jim sledimo.« Walt Disney

Ana in Mia, vzgojiteljici maturantov

20170514_maturanti_jdd002

20170514_maturanti_jdd010

Vabljeni k ogledu še ostalih fotografij.

© 2018 Zavod sv. Stanislava. Vse pravice pridržane.

Zavod sv. Stanislava Skip to content