Teden katoliških šol na Radiu Ognjišče

V tednu molitve za družine Radio Ognjišče in katoliške šole pripravljamo sklop oddaj pod naslovom Teden katoliških šol na Radiu Ognjišče.

Včeraj je naša sodelavka Nataša Hanuna sodelovala v oddaji Svetovalnica. Danes zjutraj so otroci osnovne šole molili rožni venec, popoldne ob 17. pa boste lahko prisluhnili predstavnikom katoliških šol, ki se bodo pogovarjali o pomenu teh šol za življenje slovenske Cerkve. V času oddaje boste od 17.00 do 18.00 lahko tudi darovali v Sklad za pomoč družinam, iz katerega pomagamo večjim in socialno šibkejšim družinam pri plačevanju prispevkov, da se njihovi otroci lahko šolajo na katoliških šolah. Vabimo vas, da pokličete na 01 58 22 225. Hvala za vsak vaš dar.

O katoliški šolah se bodo na radiu pogovarjali tudi v klepetalnici. V oddaji Mladoskop bodo spregovorili dijaki ŠKG, ki so zaključili Osnovno šolo Alojzija Šuštarja, v študentski oddaji Kolokvij pa bivši dijaki ŠKG. V tem tednu boste na radiu lahko slišali tudi pričevanja nekdanjih dijakov ŠKG, ki so si že uredili življenje in bodo na kratko pogledali na svoja gimnazijska leta.

Največji dogodek pa bo koncert vseh katoliških gimnazij in Osnovne šole Alojzija šuštarja, ki ga posvečamo našim staršem in bo potekal v dvorani Matije Tomca v sredo, 22. 3., ob 17.00, na Radiu Ognjišče pa ga bodo predvajali v petek, 24. 3., ob 20.00. Na koncertu bomo zopet zbirali sredstva v Sklad za pomoč družinam. Prav tako pa boste lahko darovali v sklad v petek, ko bo radio predvajal koncert. Ponovno boste lahko poklicali na številko 01 58 22 225.

© 2018 Zavod sv. Stanislava. Vse pravice pridržane.

Zavod sv. Stanislava Skip to content