Informacija o stanju prijav za vpis v 1. letnik ŠKG na dan 22. 5. 2020

22. 5. 2020 je na Škofijsko klasično gimnazijo prijavljenih 153 kandidatov. Število razpisanih mest je 140.
Obveščamo vas, da bomo vsem kandidatom najkasneje do 20. maja po elektronski pošti, ki ste jo navedli v prijavnici, poslali obvestilo o prejemu prijavnice. V kolikor kdo od tistih, ki ste se prijavili na našo gimnazijo, obvestila ne bo prejel, vas prosimo, da nas o tem nemudoma obvestite.

Prenos prijav med šolami je možen do torka, 16. 6. 2020, do 12. ure. Obvestila o spremembah števila prijavljenih kandidatov bomo ob morebitnih večjih spremembah sproti objavljali na naši spletni strani. Zaradi zaščite pred širjenjem virusa COVID-19 je navodilo pristojnega ministrstva, da naj bi se čim bolj poskušali izogniti fizičnim obiskom srednjih šol. V ta namen vas prosimo, da se na srednji šoli, kamor ste vložili svojo vlogo, pisno dogovorite za prenos prijave, šola pa nam bo prijavnico poslala skenirano po elektronski pošti. Če boste želeli prijavnico prenesti iz naše šole na neko drugo šolo, vas prosimo, da to storite tako, da na elektronski naslov svetovalne službe (svetovalna.skg@stanislav.si) posredujete skenirano/fotografirano izjavo (ki jo najdete TUKAJ), podpisano s strani kandidata in starša, v kateri pisno zaprosite, da v vašem imenu na šoli odjavimo kandidata iz našega programa in vašo prijavnico posredujemo na drugo šolo, kamor želite prenesti prijavo.

PROSTA MESTA V DIJAŠKEM DOMU: prosta mesta so še na voljo v Jegličevem dijaškem domu. Vabljeni k vpisu!

Za posvetovanje in vprašanja v zvezi s prenosom prijave ali sprejemnim postopkom sta vam na voljo svetovalni delavki po naslednjem razporedu:

  • PON, 11.00–12.00, in SRE, 9.00–10.00: Maja Turšič na tel. št. 030 626 184,
  • PET, 11.00–12.00: Katka Novak na tel. št. 030 626 131 ali

katerikoli delovni dan na elektronskem naslovu svetovalna.skg@stanislav.si. Po predhodnem dogovoru preko el. pošti se lahko dogovorimo tudi za drug termin pogovora, če vam zgornji termini ne ustrezajo.

Celotno obvestilo in podrobnejše informacije o stanju prijav 22. 5. 2020 najdete TUKAJ.

© 2018 Zavod sv. Stanislava. Vse pravice pridržane.