Spletna prijava na sprejemni preizkus

Glasbena šola v Zavodu sv. Stanislava vas vabi k prijavi na sprejemni preizkus za šolsko leto 2020/21.

Dragi bodoči učenci, spoštovani starši,

odpiramo spletno prijavo na sprejemni preizkus za vpis novih učencev v Glasbeno šolo. Sprejemni preizkus opravljajo učenci, ki se vpisujejo v izobraževalni program Glasba – inštrument ali petje, za vpis v program Glasbena pripravnica sprejemni preizkus ni potreben.

Sprejemni preizkusi bodo potekali v prostorih Glasbene šole od ponedeljka, 1. junija 2020, do sobote, 6. junija 2020, v različnih terminih glede na vašo izbiro inštrumenta ali petja. Prijavite se lahko še do sobote, 6. junija.

Preizkus traja 15 minut za vsakega kandidata. Po vsakem kandidatu sledi 5 minut odmora, da se zagotovi ustrezno prezračevanje in priprava prostora. Pričetki terminov so tako vsako polno uro in 20 ter 40 minut čez polno uro. Pri organizaciji in izvedbi preizkusov bo šola upoštevala vse potrebne ukrepe za varovanje zdravja v času epidemije.

V spletni prijavni obrazec (povezava se nahaja na koncu tega obvestila) vpišite podatke o kandidatu, za kateri inštrument ali petje se prijavljate in izberite termin za sprejemni preizkus – navedeni so le tisti termini, ki še niso zasedeni. Prosimo vas, da v izogib zapiranju obrazca in morebitnim prekrivanjem sočasnih rezervacij terminov izbiro termina na drugi strani obrazca opravite brez odlašanja.

Kopija odgovorov, vključno z izbranim terminom, bo poslana na e-poštni naslov, ki ga boste navedli v spletnem obrazcu. V kolikor naletite pri izpolnjevanju obrazca na težave ali potrebujete dodatna pojasnila, nam pišite na: glasbena.sola@stanislav.si.

Obvezna prijava preko spletnega obrazca se nahaja TUKAJ.

Podrobnejše informacije o vsebini preizkusa najdete TUKAJ.
Seznam sprejetih učencev bo na spletni strani in oglasnih mestih glasbene šole objavljen 12. junija 2020.

 

© 2018 Zavod sv. Stanislava. Vse pravice pridržane.