O vpisu v 1. razred OŠ Alojzija Šuštarja

Spoštovani starši, na Osnovno šolo Alojzija Šuštarja vsako leto vpišemo 50 prvošolk in prvošolcev v dva oddelka prvega razreda. V šolskem letu 2021/22 bodo prvi razred obiskovali otroci, ki so rojeni leta 2015.

Letošnji informativni sestanek bomo izvedli preko Zoom videokonference, v petek, 27. novembra 2020, ob 16. uri. Sestanek je namenjen spoznavanju našega delovanja, vrednot, vizije, ki jim sledimo pri našem delu z zaupanimi nam učenci. Poleg predstavitve osnovne šole boste na srečanju seznanjeni tudi z informacijami v povezavi z vpisom v glasbeno šolo, ki deluje v našem zavodu. V drugem delu srečanja pa se bomo potrudili najti odgovor na vsako vaše vprašanje. Srečanje bo trajalo predvidoma eno uro.

Če vas zanima vpis vašega otroka v prvi razred v šolskem letu 2021/22, ste lepo povabljeni, da izpolnite OBRAZEC za prijavo na srečanje, mi pa vam bomo v dneh pred srečanjem poslali povezavo.

Predprijavnica je na voljo TUKAJ  od 27. 11. do konca decembra. V januarju bodo vse zainteresirane družine povabljene na individualne razgovore.

Za dodatne informacije v zvezi z vpisom se obrnite na svetovalno delavko Barbaro Mestnik ([email protected] ali 01 58 22 161).

VPIS V VIŠJE RAZREDE

Vpis v višje razrede je možen, če se sprosti katero od mest v posameznem oddelku. Ker je zanimanja več, kot imamo možnosti za vpis, vodimo čakalno listo kandidatov za vpis. Za vse informacije se obrnite na svetovalno delavko Barbaro Mestnik ([email protected] ali 01 58 22 161).

UTRINKI OŠ AŠ

Nekaj utrinkov dogajanja na naši šoli pa si lahko pogledate na povezavi TUKAJ.

© 2018 Zavod sv. Stanislava. Vse pravice pridržane.