Vabilo na poletno šolo

Fakulteta za družbene vede Univerze v Ljubljani skupaj s študentsko organizacijo za mednarodne odnose Globallis organizira poletno šolo Academia Aestiva Internationalis, tokrat z naslovom “Populizem”.

Poletna šola bo potekala med 30. junijem in 7. julijem 2018 v Ljubljani. K prijavam vabimo mlade prostovoljce in aktiviste, stare med 18 in 30 let.

Academia Aestiva Internationalis bo vključevala obravnavo populizma s političnega, gospodarskega in novinarskega vidika ter vidika mednarodnega prava in človekovih pravic na omenjen pojav. Udeleženci poletne šole bodo fenomen populizma natančno raziskali s pomočjo strokovnjakov, ki že več let raziskujejo pojav populizma ali pa so ga doživeli na lastni koži.

Udeleženci bodo deležni interaktivnih predavanj, sodelovanj na delavnicah in živahnih razpravah, ki jih bodo izvedli strokovnjaki z bogatim strokovnim znanjem na njihovem področju dela in raziskav. Na poletni šoli obstaja možnost pridobitve 4 kreditnih točk (ECTS).

K prijavi vabimo študente, mlade prostovoljce in aktiviste. Rok prijave je 30. maj 2018, število udeležencev pa je omejeno. Sprejeti udeleženci bodo o izbiri obveščeni do 10. junija 2018.

Več informacij lahko najdete na spletni strani in v vabilu.

© 2018 Zavod sv. Stanislava. Vse pravice pridržane.

Zavod sv. Stanislava Skip to content