Govorilne ure za starše dijakov Škofijske klasične gimnazije

Govorilne ure bodo potekale v torek, 30. 11., in v četrtek, 2. 12. 2021, oba dneva praviloma med 15.00 in 18.00. Govorilne ure bodo zaradi poslabšane epidemiološke slike zaenkrat še vedno potekale preko video povezave v aplikaciji Microsoft Teams. Nekateri učitelji bodo na voljo v torek, drugi pa v četrtek.

Starši ste po elektronski pošti prejeli tabelo s povezavami, preko katerih lahko za posameznega od razrednikov ali učiteljev predhodno rezervirate termin za srečanje in najdete tudi že povezavo za vstop v video-sestanek preko aplikacije Microsoft Teams. Zraven so tudi vsa tehnična navodila glede rezervacije termina in izvedbe govorilne ure.

V prihodnjem tednu bodo organizirane govorilne ure za celotno šolo, še vedno pa velja, da se starši tudi sicer lahko kadarkoli povežete z razrednikom ali učitelji tako, da jim po elektronski pošti pošljete vprašanje ali pa se predhodno dogovorite za pogovor bodisi preko telefona ali na kateri drugi izvedljiv način. Enako velja tudi za šolsko svetovalno službo. Vse kontaktne podatke najdete na spletni strani Škofijske klasične gimnazije.

© 2018 Zavod sv. Stanislava. Vse pravice pridržane.

Zavod sv. Stanislava Skip to content