Dnevi odprtih vrat na Škofijski klasični gimnaziji in v Jegličevem dijaškem domu

V soboto, 30. januarja, se začenjajo tradicionalni dnevi odprtih vrat gimnazije, dijaškega doma in tudi glasbene šole v Zavodu sv. Stanislava, ki bodo letos potekali na zelo netradicionalen način – na daljavo in z nizom dogodkov vse do informativnega dneva.

Vse zainteresirane, še posebej pa bodoče dijake, najprej vabimo na uvodni dogodek dnevov odprtih vrat, ki bo v živo (preko Zooma) potekal v soboto, 30. januarja, ob 10. uri.

V sledečih dveh tednih se bo zvrstilo 10 tematskih večerov, v katerih bodo podrobneje predstavljena posamezna področja, s katerimi se ukvarjamo na naši šoli oz. v celotnem zavodu.

Vse podrobnosti in tudi povezave do spletnih dogodkov boste našli na posebni spletni strani, ki bo v tem obdobju, ko lahko učenci srednje šole spoznavate le na daljavo, izhodišče za srečevanje z našo ustanovo.

Vsebine bomo na spletno stran dodajali vse do informativnega dneva, 12. in 13. februarja, ko vas bomo med drugim povabili tudi na virtualni voden ogled šole, zato se splača večkrat pokukati tja.

Toplo vabljeni, da se na različne načine srečamo na daljavo!

© 2018 Zavod sv. Stanislava. Vse pravice pridržane.

Zavod sv. Stanislava Skip to content