DOBRODOŠLI na spletni strani, ki je v teh “čudnih časih”, ko vas ne moremo povabiti na obisk v prostore našega zavoda, izhodišče za spoznavanje Škofijske klasične gimnazije in Jegličevega dijaškega doma. Na tem mestu so zbrane vse informacije in povezave do spletnih dogodkov, ki smo jih pripravili za bodoče dijake in vse, ki vas zanima dijaško življenje na Štuli 23 v Šentvidu.


 

Do podstrani lahko dostopate s klikom na sledeče pasice.

 

 

 

 

 


Če ste naveličani gledanja v zaslone in bi vam bila ljubša “analogna” oblika informiranja o Škofijski klasični gimnaziji in/ali Jegličevem dijaškem domu, vpišite svoj naslov in vam bomo publikacije v tiskani obliki poslali na dom.


     

    Poleg gimnazije in dijaškega doma v Zavodu sv. Stanislava delujejo tudi glasbena šola, študentski dom, osnovna šola in vrtec.

    Za pomoč pri pripravi vseh različnih predstavitev – predvsem interaktivnega videa in 360-stopinjskega ogleda – se zahvaljujemo vsem, ki so nam pri tem pomagali z nasveti in izsposojo opreme. Hvala podjetjema Izstop d.o.o. in Hella Saturnus ter Roku Černeliču s.p. Hvala!

    © 2018 Zavod sv. Stanislava. Vse pravice pridržane.