DOBRODOŠLI na spletni strani, ki je v teh “čudnih časih”, ko vas ne moremo povabiti na obisk v prostore našega zavoda, izhodišče za spoznavanje Škofijske klasične gimnazije in Jegličevega dijaškega doma. Na tem mestu bodo zbrane vse informacije in povezave do spletnih dogodkov, ki jih pripravljamo za bodoče dijake in vse, ki vas zanima dijaško življenje na Štuli 23 v Šentvidu.

 

DAN ODPRTIH VRAT Škofijske klasične gimnazije in Jegličevega dijaškega doma skupaj z Glasbeno šolo v Zavodu sv. Stanislava bo potekal v soboto, 29. januarja 2022. Razmere žal ne dopuščajo, da bi bodočim dijakom in vsem, ki vas zanimata življenje in delo v našem zavodu, vrata odprli v živo za voden ogled v manjših skupinah, zato vse zainteresirane vabimo k spletnemu spremljanju dogajanja, ki se bo začelo ob 9. uri in trajalo nekje do 11. ure. Povezavo do spletnega dogodka boste na tem mestu našli nekaj dni pred dnevom odprtih vrat.

 

Vabimo vas tudi na virtualna srečanja, na katerih bodo podrobneje predstavljena posamezna področja delovanja gimnazije in dijaškega doma. Ti spletni dogodki se bodo zvrstili ob večerih med dnevom odprtih vrat in informativnimi dnevi, ki bodo 11. in 12. februarja 2022.

 

Vse natančnejše informacije bodo objavljene na tem mestu.

 


 

Do podstrani lahko dostopate s klikom na sledeče pasice.

 

 

 

 


Če ste naveličani gledanja v zaslone in bi vam bila ljubša “analogna” oblika informiranja o Škofijski klasični gimnaziji in/ali Jegličevem dijaškem domu, vpišite svoj naslov in vam bomo publikacije v tiskani obliki poslali na dom.    Poleg gimnazije in dijaškega doma v Zavodu sv. Stanislava delujejo tudi glasbena šola, študentski dom, osnovna šola in vrtec.

    Za pomoč pri pripravi vseh različnih predstavitev – predvsem interaktivnega videa in 360-stopinjskega ogleda – se zahvaljujemo vsem, ki so nam pri tem pomagali z nasveti in izsposojo opreme. Hvala podjetjema Izstop d.o.o. in Hella Saturnus ter Roku Černeliču s.p. Hvala!

    © 2018 Zavod sv. Stanislava. Vse pravice pridržane.