Aktualna obvestila v zvezi z vpisom v 1. letnik Škofijske klasične gimnazije za šolsko leto 2023/24 spremljajte med novicami na spletni strani gimnazije.

 


DOBRODOŠLI na spletni strani, ki smo jo v “čudnih časih”, ko se nismo mogli neomejeno srečevati v živo, zasnovali kot izhodišče za spoznavanje Škofijske klasične gimnazije in Jegličevega dijaškega doma. Na tem mestu so zbrane vse informacije in povezave do posnetkov spletnih dogodkov, ki smo jih v koronskih časih pripravili za bodoče dijake in vse, ki vas zanima dijaško življenje na Štuli 23 v Šentvidu.

V šolskem letu 2022/23 smo veseli ponovnih srečevanj z bodočimi dijaki v živo.

Srečevali smo se na predstavitvah, ki jih na povabilo osnovnih šol izvajamo na različnih lokacijah po Sloveniji, naši stojnici na sejmu Informativa, dnevu odprtih vrat in informativnih dnevih.

Še vedno pa ponujamo tudi možnost, da osnovnošolec postane “dijak za en dan”, torej da običajen delovni dan preživi pri pouku v enem od gimnazijskih razredov. Za dogovor o tem se lahko obrnete na našo svetovalno službo: [email protected].

Dobrodošli v Šentvidu!

 

 


 

Iz udobja lastnega doma se lahko podate na

 

Nekaj mnenj, ki so nam jih ob koncu virtualnega vodenega ogleda zaupali gledalci:

Zelo ste se potrudili za to, da bi bila izkušnja čim bolj pristna.

Odlično pripravljeno, te prav zamika!

Zelo lepo narejeno. Prva stvar, ki jo hočem sprobati, je plezalna stena. 🙂

Ste zelo super šola in če se bo le dalo, se bom vpisal k vam.

Zelo mi je bila všeč predstavitev doma in posameznih prostorov.

 


 

Do podstrani s podrobnejšimi predstavitvami gimnazije in dijaškega doma dostopate s klikom na sledeče pasice.

 

 

  


 

Poleg gimnazije in dijaškega doma v Zavodu sv. Stanislava delujejo tudi glasbena šola, študentski dom, osnovna šola in vrtec.

Za pomoč pri pripravi vseh različnih predstavitev – predvsem interaktivnega videa in 360-stopinjskega ogleda – se zahvaljujemo vsem, ki so nam pri tem pomagali z nasveti in izposojo opreme. Hvala podjetjema Izstop d.o.o. in Hella Saturnus ter Roku Černeliču s.p. Hvala!

© 2018 Zavod sv. Stanislava. Vse pravice pridržane.

Zavod sv. Stanislava Skip to content