Donacija iz dohodnine za Zavod sv. Stanislava

Zakon o dohodnini omogoča davčnim zavezancem, da sami odločate, komu boste namenili do 1-odstotni delež odmerjene dohodnine, ki ga država namenja za donacije upravičenim organizacijam, med katerimi je tudi Zavod sv. Stanislava.

Davčni zavezanci lahko torej del dohodnine, ki ga od vas v vsakem primeru vzame država in ne pomeni nikakršne dodatne finančne obremenitve, preusmerite v donacijsko podporo upravičenim organizacijam. Med upravičenci za ta del dohodnine je tudi Zavod sv. Stanislava (davčna številka 13707787).

Obrazec za namenitev dela dohodnine – pdf

Obrazec za namenitev dela dohodnine – edavki

Na spletni strani davčne uprave (edavki.durs.si) lahko dobite obrazec Zahteve za namenitev dela dohodnine za donacije. Na isti spletni strani lahko svojo zahtevo izrazite v elektronski obliki. Vnesite davčno številko Zavoda sv. Stanislava (13707787) ter vpišite odstotek (največ 1 %).

Na povezavi edavki lahko preverite, kateri organizaciji ste namenili del dohodnine.

Vaša odločitev bo pripomoglada bomo v Zavodu sv. Stanislava lahko še naprej razvijali različne šolske in obšolske dejavnosti, s katerimi bogatimo vzgojno-izobraževalni proces otrok in mladih na Škofijski klasični gimnaziji, v Jegličevem dijaškem domu, Osnovni šoli Alojzija Šuštarja, Glasbeni šoli Matije Tomca ter v Vrtcu Dobrega pastirja. Z vašo pomočjo bomo otrokom in mladim lahko omogočili čim bolj celovito osebnostno rast.

© 2018 Zavod sv. Stanislava. Vse pravice pridržane.

Zavod sv. Stanislava Skip to content