Informativni dnevi na Škofijski klasični gimnaziji in v Jegličevem dijaškem domu

Hvala vsem, ki ste nas na daljavo obiskali na letošnjih informativnih dnevih 11. in 12. februarja. Velik del predstavitev gimnazije in dijaškega doma je še vedno dostopen na naši spletni strani http://vpis.stanislav.si, kjer bomo v prihodnjih tednih objavili tudi podrobnejše informacije in prijavnico za obisk v živo, ki je predviden za soboto, 12. marca.

 

Vsak od običajnih treh terminov informativnega dneva se je v srečanju na Zoomu začel z uvodnimi pozdravi in osnovnimi informacijami o ustanovi in vpisu, ki si jih lahko ogledate tudi v posnetku.

 

Zatem so bili obiskovalci povabljeni k samostojnemu raziskovanju najrazličnejših predstavitvenih vsebin Škofijske klasične gimnazije in Jegličevega dijaškega doma, ki so zbrane na posebni spletni strani za bodoče dijake. Posebej priporočamo virtualni voden ogled, na katerega se lahko iz udobja svojega doma podate kadar koli.

Nekaj mnenj, ki so nam jih po ogledu zaupali gledalci:

Zelo ste se potrudili za to, da bi bila izkušnja čim bolj pristna.

Odlično pripravljeno, te prav zamika!

Zelo lepo narejeno. Prva stvar, ki jo hočem sprobati, je plezalna stena. 🙂

Ste zelo super šola in če se bo le dalo, se bom vpisal k vam.

Zelo mi je bila všeč predstavitev doma in posameznih prostorov.

 

Za odgovore na vsa morebitna vprašanja so bili na informativnem dnevu v Zoom sobah in v pisnem klepetu na voljo različni sogovorniki: dijaki, profesorji, vzgojitelji, svetovalna služba in nekdanji dijaki. Tudi po informativnem dnevu z veseljem pojasnimo še kaj, kar vas zanima:

HTTP://VPIS.STANISLAV.SI

© 2018 Zavod sv. Stanislava. Vse pravice pridržane.

Zavod sv. Stanislava Skip to content