Božični koncert Festivala Ljubljana

Prijazno vabljeni na Božični koncert učencev glasbene šole v Viteško dvorano Križank v četrtek, 12. decembra, ob 18. uri.

Obisk koncerta pianista Aleksandra Gadjijeva

Te dni je klavirski oddelek za svoje učence organiziral obisk srebrnega abonmaja v Gallusovi dvorani Cankarjevega doma.

Slavnostni koncert ob godu sv. Stanislava

V torek, 12. novembra 2019, na predvečer praznika našega zavetnika, smo v dvorani Matije Tomca prisluhnili slavnostnemu koncertu ob godu sv. Stanislava.

Praznovanje godu sv. Stanislava

Čudovita priložnost za gradnjo medsebojnih mostov, h kateri nas v Zavodu sv. Stanislava posebej spodbuja geslo letošnjega šolskega leta, je bilo skupno praznovanje ob godu zavodskega zavetnika sv. Stanislava Kostke, ki ga na koledarju najdemo 13. novembra.

Megaron 2019

Geslo letošnjega šolskega leta nas spodbuja h grajenju različnih mostov. Zaposleni in otroci ter mladi iz vseh enot Zavoda sv. Stanislava so pod vodstvom področnih urednikov in uredniškega odbora iz Vrtca Dobrega pastirja, ki letos praznuje 5-letnico, uspešno zgradili trden most »Megaron 2019/2020«, ki bo razveseljeval vse, ki bodo ob prebiranju stopili nanj.

Izjemen uspeh Domna Križaja na tekmovanju Neue Stimmen 2019

Z veseljem sporočamo, da je Domen Križaj, nekdanji učenec petja na naši Glasbeni šoli in alumen Škofijske klasične gimnazije, osvojil drugo nagrado na mednarodnem pevskem tekmovanju Neue Stimmen 2019.

© 2018 Zavod sv. Stanislava. Vse pravice pridržane.