Interes za izvajanje pripravništva v šolah

Osnovna šola Alojzija Šuštarja, Škofijska klasična gimnazija in Jegličev dijaški dom v Zavodu sv. Stanislava želijo izbranim zainteresiranim kandidatom, ki izpolnjujejo pogoje in nameravajo kandidirati na razpisu Ministrstva za vzgojo in izobraževanje za pripravniška mesta v šolah za leto 2024/25, ponuditi možnost opravljanja pripravništva.

Vse podrobnejše informacije glede razpisa so objavljene na spletni strani ministrstva 

Osnovna šola Alojzija Šuštarja je posebej zainteresirana za sodelovanje z učitelji angleščine, učitelji matematike in fizike ter učitelji razrednega pouka.  

Škofijska klasična gimnazija je posebej zainteresirana za sodelovanje z učitelji športa, učitelji matematike, učitelji fizike, učitelji biologije in učitelji nemščine. 

Jegličev dijaški dom bi ponudil možnost opravljanja pripravništva vzgojitelju v dijaškem domu.  

Lahko se predstavijo tudi kandidati drugih profilov, vključenih v razpis ministrstva.  

Svoje predstavitve z življenjepisom, motivacijskim pismom, v katerem pojasnite svoj interes za opravljanje pripravništva v posamezni enoti Zavoda sv. Stanislava, in dokazili o izpolnjevanju razpisnih pogojev čim prej pošljite na elektronski naslov [email protected] z zadevo PRIPRAVNIŠTVO – področje opravljanja pripravništva 

Za podrobnejše informacije glede možnosti opravljanja pripravništva v Zavodu sv. Stanislava se lahko obrnete na navedeni elektronski naslov ali telefonsko številko 01 58 22 166 (Irena Jamnik).   

© 2018 Zavod sv. Stanislava. Vse pravice pridržane.

Zavod sv. Stanislava Skip to content