Poletne dejavnosti za otroke in mlade v Zavodu sv. Stanislava

Začetek in zaključek poletnega počitniškega obdobja tudi v Zavodu sv. Stanislava tudi v letu 2024 ponujata pester nabor programov in dejavnosti za učence in tudi dijake.

Razpis za izbor kandidatov za udeležbo na individualni Erasmus+ izmenjavi v šolskem letu 2024/25

Spoštovane dijakinje in dijaki, ste polni radovednosti in željni novih izkušenj? Si želite raziskati svet onkraj šolskih klopi in spoznavati nove kulture? Individualna Erasmus+ izmenjava je priložnost za nepozabno mednarodno izkušnjo!

Fotografski izziv Tri v vrsto

Letošnji fotografski izziv se imenuje TRI V VRSTO. Vsi, ki radi fotografirate (s fotoaparatom ali mobilnim aparatom), ste lepo vabljeni, da se s svojimi fotografijami udeležite fotografskega natečaja. Glede na naslov je letošnja tema fotk vezana na tri fotografije, ki se skladajo in jih predstavljate skupaj (kot triptih), ali pa posamezne fotografije, ki vsebujejo trojno noto.

Dan odprtih vrat Inštituta Jožef Stefan

Dan odprtih vrat Inštituta Jožef Stefan bo potekal v soboto, 23. marca 2024 med 9. in 14. uro.

Spletna predstavitev študijskega programa Vodarstvo in okoljsko inženirstvo

Na Oddelku za okoljsko gradbeništvo Fakultete za gradbeništvo in geodezijo bodo v četrtek, 7. 3., ob 15. uri organizirali spletni informativni dan, namenjen predstavitvi univerzitetnega študijskega programa Vodarstvo in okoljsko inženirstvo ter poklica inženirja okoljskega gradbeništva.

Fakulteta za varnostne vede – Študent za en dan

Na Fakulteti za varnostne vede za zainteresirane dijake organizirajo dogodek »Študent za en dan«, v okviru katerega se bodo lahko dijaki priključili predavanjem, ki bodo sicer potekala za študente Fakultete za varnostne vede. Na ta način bodo dijaki lahko začutili vzdušje na fakulteti ter podrobneje spoznali posamezna področja.

  • ŠKOFIJSKA KLASIČNA GIMNAZIJA
    [email protected]

  • ZA DIJAKE

© 2018 Zavod sv. Stanislava. Vse pravice pridržane.

Zavod sv. Stanislava Skip to content