Zaposleni

Špela Avšič

Špela Avšič ravnateljica vrtca

Tu smo. Polni navdušenja in ustvarjalnosti, s številnimi idejami in mnogoterimi talenti – različni kot barve mavrice, pa hkrati enotni in dopolnjujoči se kot le ta. Enotni in edini v ljubezni do dela z otroki, predvsem pa v veliki želji in prepričanju, da bomo v našem vrtcu skupaj ustvarjali okolje, kjer se bodo otroci, ki so nam zaupani v varstvo, počutili varne, ljubljene in sprejete.
Martin Zlobko

Martin Zlobko vrtčevski kaplan

Veselje. Smeh. Pesem. Trije pojmi, ki bi me kar dobro opisali. Veselje, ker veselega darovalca Bog ljubi. Smeh, ker je pol zdravja in preganja slabo. Pesem, ker me spremlja že od malih nog. 
Petra Avbelj

Petra Avbelj vzgojiteljica

Diplomirana vzgojiteljica predšolskih otrok in diplomirana trenerka atletike. Moje veselje je šport ter vodenje telovadbe za predšolske otroke in petje – pojem v zborih in dva tudi vodim. Rada sem v družbi dobrih ljudi in otrok. Z njimi raziskujem, ob kitari prepevam pesmi, telovadim …, posebej rada pa prosti čas preživljam na morju.
Anja Čepon

Anja Čepon vzgojiteljica

na porodniškem dopustu
Diplomirana vzgojiteljica predšolskih otrok. Uživam v družbi otrok, zelo rada pojem, ustvarjam, aranžiram cvetje za različne priložnosti, pečem torte in veliko časa preživim v naravi. Tri naj vrednote: ljubezen, prijateljstvo in družina.
Martina Erzar

Martina Erzar vzgojiteljica

Diplomirana vzgojiteljica predšolskih otrok in Montessori pedagoginja. Ljubezen do otrok me spremlja že skozi vse življenje. Dobri pastir mi je pokazal pot, kako spremljati, voditi in varovati majhna bitja, ki so nam zaupana v varstvo. Moja velika ljubezen je odkrivati majhne neznane kotičke sveta, saj lahko z odkrivanjem in raziskovanjem v sebi prebudim otroka, ki odkriva ta zelenomodri planet.

Katja Muhič

Katja Muhič vzgojiteljica

Vzgojiteljica in profesorica razrednega pouka. Sem nasmejana, razigrana, vedno vedoželjna raziskovalka in ljubiteljica narave. Otroška domišljija me vedno znova spravlja v dobro voljo, kaj novega nauči in obogati dan. Najraje imam nasmejane obraze.
Anja Pelko

Anja Pelko vzgojiteljica

Pomočnica vzgojiteljice, profesorica biologije in gospodinjstva. Veliko časa posvetim peki sladkih dobrot, pomagam stari mami na kmetiji, rada pa se odpravim tudi na izlet proti morju. Rada imam otroke, občudujem njihovo preprostost, veselje in navdušenje nad vsakim novim spoznanjem. Cenim družino in prijatelje, saj vem, da so najmočnejša opora, ko v življenju naletiš na »nevihto”.
Petra Sojar

Petra Sojar vzgojiteljica

Vzgojiteljica predšolskih otrok in diplomirana teologinja. Rada sem v družbi otrok, saj me razvedrijo in vedno kaj novega naučijo. Rada pojem, plešem, ustvarjam in to z veseljem delim tudi z otroki. Prosti čas izkoristim za druženje z družino in prijatelji, energijo za vse nove izzive pa si najraje naberem ob morju.

Ines Vodopivec

Ines Vodopivec vzgojiteljica

Diplomirana vzgojiteljica predšolskih otrok in Inkluzivna pedagoginja. Vedno znova sem navdušena, česa vsega nas otroci lahko naučijo in česa so sposobni, če jim omogočimo samostojnost. Rada imam morje, srčne ljudi, rada pojem, ustvarjam, igram ukulele in odgovarjam na otroške radovedno neskončne zakaj-e.

Katarina Žmuc

Katarina Žmuc vzgojiteljica

Diplomirana vzgojiteljica predšolskih otrok. Rada kuham, prepevam, berem knjige, si ogledam kakšen film in se seveda ukvarjam z otroki. Delo v vrtcu se mi zdi razgibano, aktivno, odgovorno in nikoli dolgočasno. 
Katarina Banovec

Katarina Banovec pomočnica vzgojiteljice

na porodniškem dopustu
Diplomirana vzgojiteljica predšolskih otrok. Zelo me zanima razvoj otroka, predvsem pa razvoj njegovih čustev, zato z veseljem opazujem njegovo napredovanje in rast ter mu pri tem pomagam. Biti v družbi otrok me veseli, dajati in deliti pridobljeno pa še bolj. Ne znam si predstavljati življenja brez glasbe, petja in plesa, to je del mojega vsakdana. Rada se sproščam na sprehodih ob občudovanju narave, branju knjig in druženju s prijatelji.

Neža Čepon

Neža Čepon pomočnica vzgojiteljice

Pomočnica vzgojiteljice. Vsak dan se veselim skupnih trenutkov z otroki, ki mi iskreno pokažejo radost in navdušenje nad življenjem. Veliko mi pomeni pristen odnos med ljudmi in ples, katerega elemente že več let prenašam na mlajše generacije. Občudujem pa tudi naravo, v kateri velikokrat najdem navdih in mir.

Urša Hočevar

Urša Hočevar pomočnica vzgojiteljice

Pomočnica vzgojiteljice z bogatimi izkušnjami kot vodja zasebnega vrtca na domu.  Poklic vzgojitelja čutim kot poslanstvo in v veliko veselje mi je, da opravljam poklic, kjer lahko veliko dajem, hkrati pa me napolnjuje in bogati. Rada imam odkritosrčnost, pozitivno naravnanost, otroško iskrenost, naravo, oddaje o vzgoji, družinsko kolesarjenje in smučanje, ne maram pa nasilja, pohlepa, hinavščine in treskanja.
Irena Novak

Irena Novak pomočnica vzgojiteljice

Pomočnica vzgojiteljice in diplomirana sociologinja kulture in profesorica umetnostne zgodovine. Rada sem v družbi otrok, ko se skupaj igramo, ustvarjamo in skupaj odkrivamo lepoto v vsakdanjih stvareh. Najraje imam naravo. Veselim se časa, ki ga bomo skupaj preživeli na našem igrišču in v bližnji okolici. 
Urška Ulčar

Urška Ulčar pomočnica vzgojiteljice

Pomočnica vzgojiteljice in univerzitetna diplomirana kemičarka. Rada pečem, kuham, prepevam, obožujem knjige in filme, kolesarim in potujem, nasploh ljubim življenje. Delo v vrtcu se mi zdi odgovorno, razgibano in nikoli dolgočasno. 

Tina Zadravec

Tina Zadravec pomočnica vzgojiteljice

Vzgojiteljica predšolskih otrok, diplomirana delovna terapevtka in študentka mag. programa na Pedagoški fakulteti – Pomoč z umetnostjo. Kot mi je nekega junijskega dneva deček v vrtcu povedal, da je danes obul ‘ta hitre’ čevlje, da z njimi dobro teče, sama rada obujem vzgojiteljske. Tako skupaj preživljamo čas v naravi, usvajanju vrednot, prepevanju in debatah o zakaj-čkih. V prostem času pa rada preživljam čas v naravi, preberem kakšno dobro knjigo, plešem, hodim v hribe in igram v dramskih igrah.

Urša Brigelj

Urša Brigelj pomočnica vzgojiteljice

Želja po delu z najmlajšimi v meni gori že od zgodnjih osnovnošolskih let in jo jemljem kot poslanstvo. Delo s predšolskimi otroki me bogati in iz dneva v dan dela boljšo. Neizmerno rada poslušam velike modrosti malih glavic, se od njih ponovno učim otroškega veselja nad majhnimi stvarmi ter jim z veseljem podelim tudi svoje znanje.
V prostem času se rada ukvarjam z glasbo, likovno umetnostjo, športom … Lastne interese pa najraje delim in uresničujem s prijatelji ter najbližjimi.

Mojca Krajnik

Mojca Krajnik pomočnica vzgojiteljice

Pa tudi predana skavtinja in zborovodkinja. Najlepši mi je pogled skozi radovedne otroške oči, ki na vsakem koraku vidijo nekaj novega, zanimivega in vrednega za raziskovanje. Še lepše pa je, ko lahko v vrtcu skupaj ustvarjamo, pojemo, plešemo in se prepuščamo naši domišljiji.

Anja Sečnik

Anja Sečnik pomočnica vzgojiteljice

Po izobrazbi sem magistrica profesorica predšolske vzgoje. Najraje sem v družbi nasmejanih in iskrenih ljudi, všeč sta mi dobra glasba in ples. Prosti čas rada preživljam v naravi z mojo družino. Delo v vrtcu me izpolnjuje, ker spodbuja ustvarjalnost, avtonomijo in krščanske vrednote, v prvi vrsti pa zaradi otrok in njihove pristnosti. Od njih se lahko veliko naučimo.

Neža Sedej

Neža Sedej pomočnica vzgojiteljice

Sem vzgojiteljica predšolskih otrok in grafična oblikovalka. Od nekdaj me je pritegnila interakcija med otroki. Njihov pristen in iskren odziv me spodbudi, da se od njih vedno znova učim in spoznavam kako poseben individum je vsak zase. Poskušam jim slediti in ideje za dejavnosti črpati iz njih samih. S študijem grafičnega oblikovanja sem pridobila in okrepila znanja ter sposobnosti umetnostnega izražanja, kar je pri delu z otroki ogromnega pomena, saj z ustvarjanjem izražajo svoje doživljanje sveta okrog sebe. Tega se zavedam in želim otrokom pomagati pri izražanju lastnih doživetij tudi na tak način.

Ana Marija Terdič

Ana Marija Terdič pomočnica vzgojiteljice

Delo z otroki me veseli predvsem zato, ker je vedno zanimivo in nikoli dolgočasno. Občudujem otroško radovednost in njihovo brezmejno domišljijo. Rada plešem, pojem, ustvarjam, berem in čas preživljam v naravi in s svojo družino.

© 2018 Zavod sv. Stanislava. Vse pravice pridržane.