Zaposleni

Špela Avšič

Špela Avšič ravnateljica vrtca

vrtec@stanislav.si
Tu smo. Polni navdušenja in ustvarjalnosti, s številnimi idejami in mnogoterimi talenti – različni kot barve mavrice, pa hkrati enotni in dopolnjujoči se kot le ta. Enotni in edini v ljubezni do dela z otroki, predvsem pa v veliki želji in prepričanju, da bomo v našem vrtcu skupaj ustvarjali okolje, kjer se bodo otroci, ki so nam zaupani v varstvo, počutili varne, ljubljene in sprejete.
Martin Zlobko

Martin Zlobko vrtčevski kaplan

martin.zlobko@stanislav.si
Veselje. Smeh. Pesem. Trije pojmi, ki bi me kar dobro opisali. Veselje, ker veselega darovalca Bog ljubi. Smeh, ker je pol zdravja in preganja slabo. Pesem, ker me spremlja že od malih nog. 
Petra Avbelj

Petra Avbelj vzgojiteljica

petra.avbelj@stanislav.si
Diplomirana vzgojiteljica predšolskih otrok in diplomirana trenerka atletike. Moje veselje je šport ter vodenje telovadbe za predšolske otroke in petje – pojem v zborih in dva tudi vodim. Rada sem v družbi dobrih ljudi in otrok. Z njimi raziskujem, ob kitari prepevam pesmi, telovadim …, posebej rada pa prosti čas preživljam na morju.
Anja Čepon

Anja Čepon vzgojiteljica

anja.cepon@stanislav.si
Diplomirana vzgojiteljica predšolskih otrok. Uživam v družbi otrok, zelo rada pojem, ustvarjam, aranžiram cvetje za različne priložnosti, pečem torte in veliko časa preživim v naravi. Tri naj vrednote: ljubezen, prijateljstvo in družina.
Katja Dolinšek

Katja Dolinšek vzgojiteljica

na porodniškem dopustu

Vzgojiteljica predšolskih otrok, profesorica slovenščine in muzikologije. Veliko se ukvarjam z glasbo in besedami, na takšen ali drugačen način. Rada imam sončnice, hribe, sestavljanke in srčne ljudi. Ker vem, da se noben dan ne vrne, se trudim dobro preživeti vsakega.

Martina Erzar

Martina Erzar vzgojiteljica

martina.erzar@stanislav.si
Diplomirana vzgojiteljica predšolskih otrok in Montessori pedagoginja. Ljubezen do otrok me spremlja že skozi vse življenje. Dobri pastir mi je pokazal pot, kako spremljati, voditi in varovati majhna bitja, ki so nam zaupana v varstvo. Moja velika ljubezen je odkrivati majhne neznane kotičke sveta, saj lahko z odkrivanjem in raziskovanjem v sebi prebudim otroka, ki odkriva ta zelenomodri planet.

Katja Muhič

Katja Muhič vzgojiteljica

katja.muhic@stanislav.si
Vzgojiteljica in profesorica razrednega pouka. Sem nasmejana, razigrana, vedno vedoželjna raziskovalka in ljubiteljica narave. Otroška domišljija me vedno znova spravlja v dobro voljo, kaj novega nauči in obogati dan. Najraje imam nasmejane obraze.
Katarina Žmuc

Katarina Žmuc vzgojiteljica

katarina.zmuc@stanislav.si
Diplomirana vzgojiteljica predšolskih otrok. Rada kuham, prepevam, berem knjige, si ogledam kakšen film in se seveda ukvarjam z otroki. Delo v vrtcu se mi zdi razgibano, aktivno, odgovorno in nikoli dolgočasno. 
Katarina Banovec

Katarina Banovec pomočnica vzgojiteljice

katarina.banovec@stanislav.si
Diplomirana vzgojiteljica predšolskih otrok. Zelo me zanima razvoj otroka, predvsem pa razvoj njegovih čustev, zato z veseljem opazujem njegovo napredovanje in rast ter mu pri tem pomagam. Biti v družbi otrok me veseli, dajati in deliti pridobljeno pa še bolj. Ne znam si predstavljati življenja brez glasbe, petja in plesa, to je del mojega vsakdana. Rada se sproščam na sprehodih ob občudovanju narave, branju knjig in druženju s prijatelji.

Urša Hočevar

Urša Hočevar pomočnica vzgojiteljice

urska.hocevar@stanislav.si
Pomočnica vzgojiteljice z bogatimi izkušnjami kot vodja zasebnega vrtca na domu.  Poklic vzgojitelja čutim kot poslanstvo in v veliko veselje mi je, da opravljam poklic, kjer lahko veliko dajem, hkrati pa me napolnjuje in bogati. Rada imam odkritosrčnost, pozitivno naravnanost, otroško iskrenost, naravo, oddaje o vzgoji, družinsko kolesarjenje in smučanje, ne maram pa nasilja, pohlepa, hinavščine in treskanja.
Manuela Kompara

Manuela Kompara pomočnica vzgojiteljice

manuela.kompara@stanislav.si

Vzgojiteljica predšolskih otrok. Uživam v družbi otrok, saj ko sem z njimi, je vsak trenutek zanimiv in edinstven. V domači župniji zato tudi poučujem verouk najmlajših otrok. Zelo rada prepevam doma in v zboru, v prostem času pa najraje posvečam čas svoji družini in prijateljem, ter delu na kmetiji.

Irena Novak

Irena Novak pomočnica vzgojiteljice

na porodniškem dopustu
Pomočnica vzgojiteljice in diplomirana sociologinja kulture in profesorica umetnostne zgodovine. Rada sem v družbi otrok, ko se skupaj igramo, ustvarjamo in skupaj odkrivamo lepoto v vsakdanjih stvareh. Najraje imam naravo. Veselim se časa, ki ga bomo skupaj preživeli na našem igrišču in v bližnji okolici. 
Anja Pelko

Anja Pelko pomočnica vzgojiteljice

anja.pelko@stanislav.si
Pomočnica vzgojiteljice, profesorica biologije in gospodinjstva. Veliko časa posvetim peki sladkih dobrot, pomagam stari mami na kmetiji, rada pa se odpravim tudi na izlet proti morju. Rada imam otroke, občudujem njihovo preprostost, veselje in navdušenje nad vsakim novim spoznanjem. Cenim družino in prijatelje, saj vem, da so najmočnejša opora, ko v življenju naletiš na »nevihto”.
Petra Sojar

Petra Sojar pomočnica vzgojiteljice

petra.sojar@stanislav.si

Vzgojiteljica predšolskih otrok in diplomirana teologinja. Rada sem v družbi otrok, saj me razvedrijo in vedno kaj novega naučijo. Rada pojem, plešem, ustvarjam in to z veseljem delim tudi z otroki. Prosti čas izkoristim za druženje z družino in prijatelji, energijo za vse nove izzive pa si najraje naberem ob morju.

Urška Ulčar

Urška Ulčar pomočnica vzgojiteljice

urska.ulcar@stanislav.si

Pomočnica vzgojiteljice in univerzitetna diplomirana kemičarka. Rada pečem, kuham, prepevam, obožujem knjige in filme, kolesarim in potujem, nasploh ljubim življenje. Delo v vrtcu se mi zdi odgovorno, razgibano in nikoli dolgočasno. 

Ines Vodopivec

Ines Vodopivec pomočnica vzgojiteljice

ines.vodopivec@stanislav.si

Diplomirana vzgojiteljica predšolskih otrok in Inkluzivna pedagoginja. Vedno znova sem navdušena, česa vsega nas otroci lahko naučijo in česa so sposobni, če jim omogočimo samostojnost. Rada imam morje, srčne ljudi, rada pojem, ustvarjam, igram ukulele in odgovarjam na otroške radovedno neskončne zakaj-e.

Lara Žvokelj

Lara Žvokelj pomočnica vzgojiteljice

lara.zvokelj

Pomočnica vzgojiteljice. Želja po delu z otroki  me spremlja že od malih nog, saj me otroci prav vsak dan s svojo igrivostjo in željo po raziskovanju navdihnejo ter mi polepšajo dan. V prostem času sem prav tako obkrožena z otroki, saj vodim gasilske vaje v domačem kraju.

© 2018 Zavod sv. Stanislava. Vse pravice pridržane.