Zaposleni

Špela Avšič

Špela Avšič ravnateljica vrtca

Tu smo. Polni navdušenja in ustvarjalnosti, s številnimi idejami in mnogoterimi talenti – različni kot barve mavrice, pa hkrati enotni in dopolnjujoči se kot le ta. Enotni in edini v ljubezni do dela z otroki, predvsem pa v veliki želji in prepričanju, da bomo v našem vrtcu skupaj ustvarjali okolje, kjer se bodo otroci, ki so nam zaupani v varstvo, počutili varne, ljubljene in sprejete.
Marko Čižman

Marko Čižman vrtčevski kaplan

Sem novi kaplan v vrtcu. Vedno znova sem navdušen, ko opazujem male otroke, ki delajo iz dneva v dan večje korake v življenje, ki mu gredo z veseljem naproti. 
Petra Avbelj

Petra Avbelj vzgojiteljica

Diplomirana vzgojiteljica predšolskih otrok in diplomirana trenerka atletike. Moje veselje je šport ter vodenje telovadbe za predšolske otroke in petje – pojem v zborih in dva tudi vodim. Rada sem v družbi dobrih ljudi in otrok. Z njimi raziskujem, ob kitari prepevam pesmi, telovadim …, posebej rada pa prosti čas preživljam na morju.
Katarina Banovec

Katarina Banovec vzgojiteljica

Diplomirana vzgojiteljica predšolskih otrok. Zelo me zanima razvoj otroka, predvsem pa razvoj njegovih čustev, zato z veseljem opazujem njegovo napredovanje in rast ter mu pri tem pomagam. Biti v družbi otrok me veseli, dajati in deliti pridobljeno pa še bolj. Ne znam si predstavljati življenja brez glasbe, petja in plesa, to je del mojega vsakdana. Rada se sproščam na sprehodih ob občudovanju narave, branju knjig in druženju s prijatelji.

Anja Čepon

Anja Čepon vzgojiteljica

Diplomirana vzgojiteljica predšolskih otrok. Uživam v družbi otrok, zelo rada pojem, ustvarjam, aranžiram cvetje za različne priložnosti, pečem torte in veliko časa preživim v naravi. Tri naj vrednote: ljubezen, prijateljstvo in družina.
Katja Muhič

Katja Muhič vzgojiteljica

Vzgojiteljica in profesorica razrednega pouka. Sem nasmejana, razigrana, vedno vedoželjna raziskovalka in ljubiteljica narave. Otroška domišljija me vedno znova spravlja v dobro voljo, kaj novega nauči in obogati dan. Najraje imam nasmejane obraze.
Petra Sojar

Petra Sojar vzgojiteljica

Vzgojiteljica predšolskih otrok in diplomirana teologinja. Rada sem v družbi otrok, saj me razvedrijo in vedno kaj novega naučijo. Rada pojem, plešem, ustvarjam in to z veseljem delim tudi z otroki. Prosti čas izkoristim za druženje z družino in prijatelji, energijo za vse nove izzive pa si najraje naberem ob morju.

Ines Vodopivec

Ines Vodopivec vzgojiteljica

Diplomirana vzgojiteljica predšolskih otrok in Inkluzivna pedagoginja. Vedno znova sem navdušena, česa vsega nas otroci lahko naučijo in česa so sposobni, če jim omogočimo samostojnost. Rada imam morje, srčne ljudi, rada pojem, ustvarjam, igram ukulele in odgovarjam na otroške radovedno neskončne zakaj-e.

Katarina Žmuc

Katarina Žmuc vzgojiteljica

Diplomirana vzgojiteljica predšolskih otrok. Rada kuham, prepevam, berem knjige, si ogledam kakšen film in se seveda ukvarjam z otroki. Delo v vrtcu se mi zdi razgibano, aktivno, odgovorno in nikoli dolgočasno. 
Lea Boršič

Lea Boršič pomočnica vzgojiteljice

Zelo rada imam delo z otroki, saj so odprti za nove stvari, ki jih vzgojiteljice pripravljamo zanje. Rada imam vse, kar je povezano z umetnostjo. Petje, igranje na klavir, kitaro in flavto ter likovno ustvarjanje. To veselje delim tudi z otroki, ki me vedno znova navdušujejo s svojo spretnostjo ob izvajanju ritma, risbami in na splošno veseljem do umetnosti. Prav tako rada potujem po svetu in se ukvarjam s športom.  
Tina Dolinšek

Tina Dolinšek pomočnica vzgojiteljice

Pomočnica vzgojiteljice in profesorica angleščine. Delo s predšolskimi otroki me še posebno veseli, saj so zelo radovedni in imajo neznansko željo po spoznavanju novih stvari, pri tem pa se včasih tudi jaz naučim kaj novega. Tako je vsak dan malo drugačen, predvsem pa ni nikoli dolgčas.

Urša Hočevar

Urša Hočevar pomočnica vzgojiteljice

Pomočnica vzgojiteljice z bogatimi izkušnjami kot vodja zasebnega vrtca na domu.  Poklic vzgojitelja čutim kot poslanstvo in v veliko veselje mi je, da opravljam poklic, kjer lahko veliko dajem, hkrati pa me napolnjuje in bogati. Rada imam odkritosrčnost, pozitivno naravnanost, otroško iskrenost, naravo, oddaje o vzgoji, družinsko kolesarjenje in smučanje, ne maram pa nasilja, pohlepa, hinavščine in treskanja.
Klara Kos Krafogel

Klara Kos Krafogel pomočnica vzgojiteljice

Navdihuje me vse lépo in dobro – narava, glasba, ples, slike in ilustracije, knjige, navihani pogledi in iskreni pogovori … V tem kompleksnem svetu vse bolj cenim preprostost, odkritost in igrivost. Otroci me vsak dan spominjajo, kako to živeti.
Urška Koželj

Urška Koželj pomočnica vzgojiteljice

Pomočnica vzgojiteljice in univerzitetna diplomirana kemičarka. Rada pečem, kuham, prepevam, obožujem knjige in filme, kolesarim in potujem, nasploh ljubim življenje. Delo v vrtcu se mi zdi odgovorno, razgibano in nikoli dolgočasno. 

Špela Lah

Špela Lah pomočnica vzgojiteljice

Diplomirana vzgojiteljica predšolskih otrok. V prvi vrsti sem žena in mami, hkrati pa čutim tudi klic v v življenja teh malih, ki potrebujejo ljubezen in nego za svojo rast v dobre ljudi. Rada ustvarjam, pojem, fotografiram ter spočijem dušo v naravi, pogovoru ali ob dobri glasbi. Zavedam se, da sem na poti – pripravljena na nova znanja, spoznanja in preoblikovanja.
Irena Novak

Irena Novak pomočnica vzgojiteljice

Pomočnica vzgojiteljice in diplomirana sociologinja kulture in profesorica umetnostne zgodovine. Rada sem v družbi otrok, ko se skupaj igramo, ustvarjamo in skupaj odkrivamo lepoto v vsakdanjih stvareh. Najraje imam naravo. Veselim se časa, ki ga bomo skupaj preživeli na našem igrišču in v bližnji okolici. 
Brigita Pintar

Brigita Pintar pomočnica vzgojiteljice

Diplomirana vzgojiteljica predšolskih otrok. Sem ljubiteljica narave, ritmično-krščanske glasbe, plesa, ročnih del, dobrih filmov in koncertov, toplih objemov ter pristnih odnosov. Delo s predšolskimi otroki me je še posebej veseli, saj vsak dan preživet z njimi nikoli ni podoben predhodnemu. Njihova spontanost, pristnost in veselje do življenja pa mi vedno znova ogreje srce.

Anja Pelko

Anja Pelko pomočnica vzgojiteljice

Pomočnica vzgojiteljice, profesorica biologije in gospodinjstva. Veliko časa posvetim peki sladkih dobrot, pomagam stari mami na kmetiji, rada pa se odpravim tudi na izlet proti morju. Rada imam otroke, občudujem njihovo preprostost, veselje in navdušenje nad vsakim novim spoznanjem. Cenim družino in prijatelje, saj vem, da so najmočnejša opora, ko v življenju naletiš na »nevihto”.

Klara Vučko

Klara Vučko pomočnica vzgojiteljice

Rada sem vesela in nasmejana, rada berem, rada imam glasbo, rada pojem, igram kitaro, klavir in flavto. Rada imam živali in naravo, morje in gore. In rada imam otroke. Ker me s svojo iskrenostjo in preprostostjo vsak dan znova presenetijo in osrečijo. 

© 2018 Zavod sv. Stanislava. Vse pravice pridržane.

Zavod sv. Stanislava Skip to content