Mednarodno – KA1 2015

IKT v izobraževanju v Bruslju

V okviru Erasmus+ projekta Strokovno osebje za učinkovito šolo sem se v mesecu maju 2017 odpravil na seminar v Bruselj z naslovom Interactive ICT-based and web tools for an effective blended, flipped and cooperative learning, kjer sem spoznal vrsto novih in zanimivih pripomočkov in aplikacij, ki jih učitelj lahko uporablja pri pouku.

Predstavitev izvedenih izobraževanj v okviru Erasmus+ KA1 projektov

V sredo, 23. novembra, je bila pedagoška konferenca profesorjev in profesoric Škofijske klasične gimnazije posvečena predstavitvi nekaterih že izvedenih izobraževanj v okviru Erasmus+ projektov, namenjenih učni mobilnosti osebja.

Nova izmenjava s šolo iz Tokia

V okviru izobraževanja za zaposlene v šolstvu pod okriljem programa Erasmus+ sem se julija 2015 udeležil izpopolnjevanja znanja angleščine v Londonu.

Obisk šole v Germeringu

Po zaključenem delu ob koncu šolskega leta na OŠ Alojzija Šuštarja sem se odpravila v Nemčijo, točneje v Germering, ki leži na obrobju Münchna, na Eugen-Papst-Schule.

LE-MATH na Cipru

V okviru Erasmus+ projekta Strokovno osebje za učinkovito šolo sem se v mesecu maju 2016 odpravil na seminar na Ciper z naslovom LE-MATH training course, kjer sem spoznal nov pristop k poučevanju matematike.

Seminar grškega jezika

V okviru Erasmus+ projekta Strokovno osebje za učinkovito šolo sem se konec aprila 2016 udeležila izobraževanja v Atenah na odlični šoli grškega jezika Aleksandra Velikega.

Curso para profesores de español no nativos

Seminar za profesorje španščine, ki niso rojeni govorci španščine (Curso para profesores de español no nativos), je potekal na Tenerifih od 7. 3.–11. 3. 2016 v mestu Puerto de la Cruz, ki je na severnem delu otoka. Seminarja sem se udeležila v okviru Erasmus+ projekta Strokovno osebje za učinkovito šolo.

© 2018 Zavod sv. Stanislava. Vse pravice pridržane.

Zavod sv. Stanislava Skip to content