Mednarodno – Small Countries Strong Cultures

Izmenjava na Škotskem (3. dan)

V sredo, zadnji dan izmenjave, smo imeli program v dveh skupinah. V šoli smo izdelali svoje barvano steklo z okrasjem iz keltskih vzorcev. Obiskali...   Read More

Izmenjava na Škotskem (2. dan)

Dijaki, ki sodelujejo v Erasmus+ projektu Small Countries, Strong Cultures, se ta teden družijo na Škotskem.

Izmenjava na Škotskem (1. dan)

Dijaki, ki sodelujejo v Erasmus+ projektu Small Countries, Strong Cultures, se ta teden družijo na Škotskem.

Delovno srečanje Erasmus+ projekta Small Countries, Strong Cultures

Po dolgih dveh letih je spet napočil trenutek za male narode in njihove bogate kulture. Škofijska klasična gimnazija je v okviru Erasmus+ projekta Small Countries, Strong Cultures (SCSC) gostila delovno srečanje učiteljev, ki sta se ga udeležila dva učitelja s partnerske šole Wellington School (Ayr, Škotska) in trije s Sint-Jozefscollege (Torhout, Belgija).

Ostajamo v stiku in odštevamo …

Epidemija je na naš zemljevid izmenjav zarisala meje, ki jih v zadnjih dveh letih nismo mogli prestopati tako, kot smo bili tega vajeni prej. V okviru projekta Small Countries, Strong Cultures smo se sodelujoči profesorji sicer redno virtualno srečevali, poročali o stanju na naših šolah, o pouku, dijakinjah in dijakih ter vzdušju med nami … v teh čudnih časih. Ostajamo v stiku in nestrpno čakamo ponovnih snidenj … kmalu!

Tukaj je – čisto svež in nov – logotip projekta Erasmus+!

Predstavljamo vam logotip Erasmus+ projekta Small Countries Strong Cultures, ki prihaja iz Belgije.

Začetek novega Erasmus+ projekta s srečanjem na Škotskem

Med 1. in 6. oktobrom 2019 je na Wellington School v kraju Ayr na Škotskem potekalo prvo srečanje v okviru novega Erasmus+ projekta Small Countries Strong Cultures.

Nov Erasmus+ projekt in natečaj za njegov logotip

Razveselili smo se novice, da je bil odobren Erasmus+ projekt z naslovom "Small Countries Strong Cultures", ki ga bomo v prihodnjih 24 mesecih izvedli skupaj z Wellington School iz Ayra na Škotskem in Sint-Jozefsinstituut-College iz Geraardsbergna v Belgiji.

© 2018 Zavod sv. Stanislava. Vse pravice pridržane.

Zavod sv. Stanislava Skip to content