Popestrimo šolo – za strokovne delavce

Bogata ponudba seminarjev za pedagoške delavce

V Zavodu sv. Stanislava bomo v šolskem letu 2021/22 organizirali 12 seminarjev z različnih področij. Učitelje, vzgojitelje in ostale strokovne delavce v vzgoji in izobraževanju toplo vabimo k ogledu ponujenih seminarjev in prijavi nanje preko KATIS-a.

“Kompetentno v prihodnost” – srečanje multiplikatorjev projekta Popestrimo šolo 2016-2021

V sredo, 15. maja, smo se v Zavodu sv. Stanislava v okviru projekta EU PROJEKT, MOJ PROJEKT srečali multiplikatorji projekta Popestrimo šolo in si izmenjali dobre prakse.

“Kompetentno v prihodnost” – srečanje multiplikatorjev POŠ

V Zavodu sv. Stanislava organiziramo srečanje multiplikatorjev projekta Popestrimo šolo pod "delovnim naslovom" Kompetentno v prihodnost. Dogodek je odprte narave in so nanj lepo vabljeni tudi drugi zainteresirani učitelji in svetovalni delavci, ki jih zanima področje projekta. Srečanje bo potekalo 15. 5. 2019.

Celostno spremljanje in karierna orientacija v šoli

V petek, 4. januarja, smo v zavodu izvedli enodnevno izobraževanje na temo celostnega spremljanja in karierne orientacije v šoli. Seminar je potekal v okviru programov nadaljnjega izobraževanja in usposabljanja strokovnih delavcev v vzgoji in izobraževanju, udeležili pa so se ga učitelji, svetovalni delavci in drugi zaposleni s skoraj celotne vzgojno-izobraževalne vertikale (od osnovne šole do izobraževanja odraslih).

Seminar “Virtualni svet, kritično mišljenje in celostna pedagogika”

Od 20. do 21. aprila 2018 je v našem zavodu potekal seminar za učitelje in vzgojitelje v okviru nadaljnjega izobraževanja in usposabljanja strokovnih delavcev v vzgoji in izobraževanju z naslovom »Virtualni svet, kritično mišljenje in celostna pedagogika«. Seminarja se je udeležilo 28 učiteljev in vzgojiteljev iz vrtcev ter osnovnih in srednjih šol, imeli pa smo tudi udeleženca z visoke šole. Seminar je nadaljevanje zelo uspešne izvedbe temeljnega seminarja o celostni pedagogiki, ki nosi sedaj že ustaljeno in prepoznavno ime »Razum, srce in roke«. Tako so se tudi nekateri udeleženci sedaj že drugič odločili, da svoj čas namenijo sodelovanju na našem seminarju.

Celostno spremljanje mladostnikov

V ponedeljek, 2. oktobra, smo v okviru Socialnega tedna organizirali delavnico Celostno spremljanje mladostnikov, s poudarkom na poklicnem spremljanju mladostnikov.

Predstavitev projekta POŠ

Projekt POŠ predstavljamo na spletnem portalu Katoliško šolstvo.

© 2018 Zavod sv. Stanislava. Vse pravice pridržane.

Zavod sv. Stanislava Skip to content