Mednarodno – KA1 2020

Obisk na švedski osnovni šoli

Petra Erjavec in Rebeka Šinkovec sta se podali na Švedsko, v mesto Sollentuna, kjer sta gostovali v osnovni šoli Vitra.

Glasbeni obisk na Švedskem

Nadja Janežič in Tine Bec sva se zadnji teden septembra mudila v Stockholmu na Švedskem. Tam sva gostovala na šolah Adolf Frederik musikklasser in Stockholms musikgymnasium. Obema šolama je skupno zborovsko ustvarjanje na zelo visokem nivoju. Najino delo je bilo predvsem opazovanje oz. senčenje pouka glasbe in vaj zbora. Želela sva spoznati čim več primerov dobre prakse, ki bi jih lahko vključila tudi v najin pouk.

Obisk osnovne šole na Finskem

V iskanju novih idej sta se učitelja Helena Horvat in Matevž Bolta podala na Erasmus+ mobilnost na Finsko, v prijetno mesto Jyväskylä.

Športna Erasmus+ mobilnost v Španiji

Zadnji septembrski teden so učitelji športne vzgoje na OŠ Alojzija Šuštarja izkoristili za Erasmus+ mobilnost v Španiji.

»Coaching kot razkazovanje svoje hiše gostu: od gosta je odvisno, na kaj vse je pozoren, kaj opazi in kako se na vse skupaj odziva«

Julija 2022 sta se svetovalna delavka Špela Pucelj in vzgojitelj Jure Krafogel iz našega dijaškega doma udeležila enotedenskega tečaja z naslovom "Coaching in the Classroom," ki je bil organiziran na Kreti v okviru "Oliklirosi Lifelong Learning Center."

© 2018 Zavod sv. Stanislava. Vse pravice pridržane.

Zavod sv. Stanislava Skip to content