Posts Page

Ut pellentesque libero ac magna ornare, eget dictum orci ultricies. In quis tortor semper, luctus dolor ut, adipiscing eros. Maecenas sed pharetra neque. Nullam id ipsum id quam ultrices luctus. Donec adipiscing augue non placerat consectetur. Aliquam erat volutpat.

Likovno ustvarjanje – 2. del

Nadaljujemo z objavami slik nadarjenih dijakov in zaposlenih. Vabljeni k ogledu.

Adventni sejem na daljavo

  “Razširi ljubezen, kamorkoli greš. Ne dopusti, da bi kdo od tebe odšel manj srečen, kot je prišel.” (Mati Tereza) Ljubezen in dobrota sta...   Read More

Pogovor s Tadejem Pogačarjem

Zavodski kaplan Martin Zlobko je k besedi povabil kolesarskega šampiona in svojega komendskega rojaka Tadeja Pogačarja. Vabljeni, da prisluhnete zanimivemu pogovoru.

Naši dijaki zmagali na 2. JA inovacijskem kampu 2020

Ekipa dijakov v sestavi Amber Bervar, Rok Peterka, Marko Praček in Žiga Škerbec (vsi iz 3. č) je zmagovalka izziva na inovacijskem kampu, ki je 20. in 21. novembra 2020 potekal prek spleta!

Govorilne ure za starše dijakov Škofijske klasične gimnazije

Govorilne ure bodo potekale v torek, 1. 12. 2020, in v četrtek, 3. 12. 2020, oba dneva med 15.30 in 16.30 ter 17.00 in 18.00. Nekateri učitelji bodo na voljo v torek, drugi pa v četrtek.  

Kregarjev dan na gimnaziji

Letošnji prvi Kregarjev dan so dijaki 2. letnika preživeli ob spoznavanju slikarstva Staneta Kregarja in likovnem ali literarnem ustvarjanju.

© 2018 Zavod sv. Stanislava. Vse pravice pridržane.