Osnovna šola

Prireditev ob dnevu mater in očetov

Pred praznikom Gospodovega oznanjenja so se enote Zavoda sv. Stanislava združile v praznovanju dneva mater in očetov s prireditvijo, ki so jo organizirali v Vrtcu Dobrega pastirja in nanjo povabili vse zaposlene v zavodu, saj so le-ti na svojih delovnih mestih na tak ali drugačen način tudi v vlogi duhovnih staršev.

Julij in Luka – v šoli sošolca, na skakalnici rivala

Junaka talentov ne trepečeta kot pišče, ko smučata navzdol v let čez odskočišče.

Francija je pripotovala v našo šolo

V ponedeljek, 13. marca 2023, nas je obiskala animatorka s Francoskega inštituta Charles Nodier v Ljubljani. Za učence zadnje triade, ki se učijo francosko, je v okviru projekta La France voyage (Francija potuje) pripravila interaktivne delavnice.

Prvošolci na Ljubljanskem gradu

Smo šli na grad ljubljanski, v dan pomladanski zaklad iskat in z vzpenjačo se peljat. Ker Ljubljana bela vsa nas je spet v svoj svet začarala. Vsi strmimo zdaj v ta stari grad, Barje in goré so naš zaklad.

Naša pevska zbora na Pomladnih prepevanjih

Aj baj, kome staj, Muzika, Kaj je meni domovina in Gorenjska fletna, ter še Domino Cantate, pesmi je nabor, pojeta otroški in mladinski zbor.

1. b na raziskovalnem sprehodu

Gremo na sprehod, gremo v naravo, na svežem zraku gibanje za nas nadvse je zdravo. Popišimo rastline, vse, kar se v tleh godi, pomlad v Šentvid prihaja, srce se veseli.

Obisk iz Vrtca Dobrega pastirja v 1. a razredu

Dobri pastir nadškofa vpraša: »Kako ovčice mi vardevaš?« Šuštar odvrne: »Dobra paša je in ovce skupaj so križkraž.« Naše prvošolce so obiskali otroci iz vrtca in učenci so malčke naučili nekaj veščin.

Predavanje za starše o učinkovitem družinskem načrtu uporabe IKT

Tokratno izredno zanimivo in aktualno predavanje je 7. marca za starše otrok in mladih vseh enot Zavoda sv. Stanislava pripravil g. Peter Topić.

Naš smučar Oskar še boljši kot lansko leto

Dvojna vratca, glej ga, mladca, spretno šviga Oskar naš. Bron krog vrata, ni debata, gre do cilja Lah križkraž.

Zlati Ivana in Iva

Z Jazonom, Medejo glasbeniki mladi vrejo, tam na Vrhniki naš rod spet slovi, kot že povsod.

© 2018 Zavod sv. Stanislava. Vse pravice pridržane.

Zavod sv. Stanislava Skip to content